地区
导航
  1. 北京
  2. 上海
  3. 天津
  4. 广东
  5. 浙江
  6. 福建
  7. 山东
  8. 湖北
  9. 河北
  10. 山西
  11. 安徽
  12. 江苏
  13. 辽宁
  14. 江西
  15. 吉林
  16. 宁夏
  17. 重庆
  18. 四川
  19. 河南
  20. 云南
  21. 陕西
  22. 贵州
  23. 海南
  24. 甘肃
  25. 新疆
  26. 广西
  27. 青海
  28. 西藏
  29. 湖南
  30. 内蒙古
  31. 黑龙江
  32. 兵团

2018年成人高考《高起点-英语》模拟试题及答案(1)

来源:环球网校 发布时间:2018-05-18 09:58:33 点击量: 分享:

专项练习:2018年成人高考高起点《语文》专项练习题汇总

2018年成人高考《高起点-英语》模拟试题及答案(1),更多高起点《各科目》模拟试题请至文章底部免费下载学习。

Ⅰ.下列各组单词中,有一个单词划线部分的读音与其他三个单词划线部分的读音不同,选出该单词。(每题2分,共10分)

1. A. gave B. save C. have D. wave C

2. A. invent B. eleven C. seven D. heaven A

3. A. home B. come C. some D. love A

4. A. human B. curious C. nucleus D. June D

5. A. fear B. bear C. near D. hear B

Ⅱ.从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。(每题2分,共50分)

6. I am afraid there isn’t 【C】 left for you two in my car. There are already five people in it.

A. many room B. any rooms

C. any room D. many rooms

7. As we know,【C】 most dangerous enemies are those who pretend to be friends.

A.不填;不填 B. the; the

C. the; 不填 D. 不填;the

8. It was at the music hall 【D】 we met each other for the first time.

A. when B. where

C. which D. that

9. I had worn out two pairs of boots on the walking tour. I needed 【C】 one.

A. third B. the third

C. a third D. a second

10. I don’t trust him at all. His smiles always make me 【D】 .

A. feeling sick B. be sick

C. being sick D. sick

11. “Shall I tell Ann the test results?” “No, you【B】 . She’s already got the results.”

A. wouldn’t B. needn’t

C. mustn’t D. shouldn’t

12. Although he promised to change, I’m still wondering when he 【B】 able to put his heart into it.

A. was B. will be

C. be D. were

13. Before anyone could take a photo of the strange-looking bird, it 【B】 away.

A. has flown B. flew

C. was flying D. would fly

14. He’s already gone home. But before he left, he 【A】 all the mistakes in his translation.

A. had corrected B. has corrected

C. corrected D. would correct

15. It remains a question when the new classroom building 【A】 .

A. will be completed B. had been completed

C. would be completed D. has been completed

16. I’m sure that he’ll appreciate the chance 【A】 X to him. He really wants to visit your country.

A. to be given B. is given

C. giving D. to give

17. I remember 【B】 her at the party last week.

A. to meet B. meeting

C. having met D. to have met

18. I got a letter from my sister, 【C】 me that she would visit us next month.

A. tells B. told

C. telling D. to tell

19. Try your best 【B】 you’ll certainly succeed this time.

A. so B. and

C. or D. for

20. Ten days 【A】 long enough for Mr. Carter to finish his design. He doesn’t need any more.

A. is B. has been

C. was D. had been

21. 【A】 ! let’s go out for a walk along the river bank.

A. What a fine day B. What fine day

C. How fine day D. How a fine day

22. Be careful next time, 【C】 ?

A. don’t you B. are you

C. will you D. aren’t you

23. It’s suggested that 【B】 a while before we make a decision.

A. she waited B. she wait

C. she waits D. she will wait

24. 【A】 books you borrow from the library should be returned in two weeks’ time.

A. Whatever B. Which

C. No matter D. What

25. August 15, 1999 is one of the greatest days in his life 【D】 he was accepted by a university.

A. while B. that

C. which D. when

26. His hands 【B】 a little as he took up a pen and began to write.

A. waved B. shook

C. raised D. lifted

27. I feel certain that things will 【D】 with you in no time.

A. remain B. reduce

C. increase D. improve

28. He is 【B】 new honors with each new book he has published.

A. reaching B. winning

C. increasing D. losing

29. The train is 【A】 speed. Things outside are backing away slower and slower.

A. reducing B. having

C. gaining D. increasing

30. We decided to 【A】 our journey until the weather clears.

A. put off B. put forward

C. put away

III. 完形填空 通读下面短文,掌握其大意,然后从后面各题所给的四个选项中,选择最佳一项。(每题2分,共40分。)

After I had been waiting there much more than ten minutes, I felt certain I __31C_ have missed the bus. There was only __32A__ thing I could do __33C__ that, I __34D__ just have to walk home. Of course it was entirely my own fault. Lan __35_D_ me the last bus always __36_C_ Little Sutton at ten thirty exactly and it was now ten __37_B_ eleven. It would take me at __38A__ an hour and a half and possibly more to walk to my home in Forest End. But there was _B_39__ moon in the sky and I was quite C__40__ to walking much farther than that. Perhaps I __41D__ not take the short cut through the woods. I might easily lose my __42__C in the darkness.

I was halfway home when I heard a car __43A__ slowly behind me. Could it be my imagination __44_B_ was it actually following me down the hill? Why __45__C should it be making __46A__ slow progress? __47B__ my opinion firm action is better than anxiety so I stood still __48_C_ if I were waiting for it to pass me. It stopped just beside me, the door opened and a man __49D__, who said anxiously, “Have you any __50_D_ where we can get petrol at this time of night? We’ve just run out completely.”

31. A. could B. might C. must D. should

32. A. one B. another C. the other D. other

33. A. for B. of C. about D. on

34. A. will B. shall C. ought D. would

35. A. had said B. tell C. said D. had told

36. A. got B. arrived C. left D. reached at

37. A. pass B. to C. of D. over

38. A. least B. more C. less D. most

39. A. full B. a full C. the full D. full the

40. A. getting B. coming C. used D. use

41. A. had thought B. had felt C. had planned D. had better

42. A. road B. path C. way D. street

43. A. moving B. move C. come D. run

44. A. and B. or C. but D. still

45. A. more B. much C. else D. some

46. A. such B. much C. so D. too

47. A. Of B. In C. About D. For

48. A. even B. like C. as D. seem

49. A. went out B. got away C. got on D. got out

50. A. thought B. massage C. information D. idea

【参考答案】

1、C 2、A 3、A 4、D 5、B 6、C 7、C 8、D 9、C 10、D

11、B 12、B 13、B 14、A 15、A 16、A 17、B 18、C 19、B 20、A

21、A 22、C 23、B 24、A 25、D 26、B 27、D 28、B 29、A 30、A

31、C 32、A 33、C 34、D 35、D 36、C 37、B 38、A 39、B 40、C

41、D 42、C 43、A 44、B 45、C 46、A 47、B 48、C 49、D 50、D

课程免费试听